July25 , 2024

”Prieteni la cuțite” se joacă la Casa de Cultură a Studenților Iași

Share

Casa de Cultura a Studentilor Iasi vă invită vineri 25 Noiembrie 2023 ora 20:00 la spectacolul “Prieteni la cutite”, o comedie a timpului nostru despre doua cupluri bogate, disfunctionale, orbite de propriile orgolii, frici si asteptari.

Phyllis, o renumită psihanalistă, descoperă că soțul ei, Sam, avocatul faimos al vedetelor, nu numai că cere divorț, dar a fost infidel cu aproape fiecare femeie cunoscută, inclusiv pacienți ai ei, cea mai bună prietenă și vecina cu un singur picior din apartamentul de mai jos. În același timp, prietenii lor, Carol și Howard, se confruntă cu propriile lor traume emoționale. Carol crede că Sam o părăsește pentru ea, în timp ce Howard se confruntă cu un atac maniaco-depresiv cauzat de plasarea tatălui său într-o casă de bătrâni de mâna a doua și îngrijorarea că soția sa nu-l mai iubește cu adevărat.

Există băutură, fumat și arătat cu degetul. Infidelitățile și nesiguranțele ies la suprafata, căsătoriile și prieteniile sunt puse la pământ. Nimeni nu este în siguranță, nici măcar mobilierul.

Un spectacol inspirat din viața contemporană!

Distributie: George Ivascu, Ana Odagiu, Nadiana Salagean, Angel Popescu si Monica Odagiu

 

Alte articole

Mesajul Zilei Mondiale a Teatrului: Arta este pace!

În 1961, Institutul Internațional de Teatru (ITI) a inițiat...

A murit criticul literar Nicolae Manolescu la vârsta de 84 de ani

Criticul literar Nicolae Manolescu, președinte al Uniunii Scriitorilor din...

Buna Vestire, cea mai veche sarbatoare a Maicii Domnului

Buna Vestire este praznuita de Biserica pe 25 martie. Buna...