Ce spectacole se mai joacă la Iași

0

Agenda culturală teatrală la sfârșitul săptămânii 17-19 noiembrie în Iași arată astfel: Teatru Național ”Vasile Alecsandri” anunță spectacolul ”Antologia dispariției” în regia lui Radu Afrim, spectacol ce se joacă pe 17 și 18 noiembrie, începînd cu ora 19, la Sala ”Teatru Cub” cu o durată de 3 ore, premiera având loc recent, pe  9 noiembrie 2023.

Tot la Teatrul Național ”Vasile Alecsandri” din Iași iubitorii de treatru sunt așteptați duminică 19 noiembrie, ora 19, în Sala Mare la spectacolul ”Antonin Artaud. Familia Cenci” în regia Silviu Purcărete. Spectacol ce a avut premierea pe 12 iunie 2022.

Programul Ateneului Național din Iași în acest week-end este următorul: sâmbătă 18 noiembrie începând cu ora 11 la Sala Mare de Spectacole “Radu Beligan” se va juca spectacolul ”Tândală în lumea cărților” în regia lui Ion Gînju, duminică 19 noiembrie, la Sala Unirii, începând cu ora 12 va avea premiera ”Poveștile spiridușului artist” în regia lui Victor Zaharia.

Teatrul ”Luceafărul” va avea dpuă reprezentații teatrale în ziua de duminică 19 noiembrie, încpând cu ora 11,  ”Vrăjitorul din Oz” în regia lui Ion Ciobotaru, iar de la ora 17.30 spectatorii sunt invitați la spectacolul ”De ziua lui Pinocchio” în regia lui Constantin Brehnescu.