Teatrul ”Tudor Vianu” din Giurgiu îşi redeschide porţile, după o lungă perioadă de restricţii

Teatrul “Tudor Vianu” din municipiul Giurgiu şi-a redeschis porţile pentru spectatori, după mai bine de un an de zile, “Croitorul de dame”, după un text de Georges Feydeau, fiind prima piesă care va fi prezentată publicului în sala mare a teatrului, care va putea fi ocupată la jumătate din capacitate, respectiv 200 de locuri, informează Agerpres.

“Trupa Octogon vă invită din nou la teatru, după o lungă pauză, graţie condiţiilor epidemiologice favorabile din ultima perioadă care au permis măsuri de relaxare şi în domeniul cultural. Astfel, miercuri, 19 mai, de la ora 18,30, pe scena mare a Teatrului ‘Tudor Vianu’ din municipiul Giurgiu, iubitorii de teatru vor putea urmări spectacolul de comedie ‘Croitorul de dame’, în regia lui Remus Găină, după un text de Georges Feydeau, cu Gabi Caraconcea, Marian Damian, Sorin Bratu, Antonela Damian, Luminiţa Peia, Adela Popescu, Cătălina Sfetcu şi Remus Găină. Spectacolul face parte din Primăvara Culturală Giurgiuveană, manifestare culturală anuală organizată sub egida Primăriei şi a Consiliului Local Giurgiu”, a declarat miercuri presei purtătoarea de cuvânt a trupei Octogon, Ana Maria Trăsnea.

În sală vor putea intra 200 de spectatori care vor respecta astfel prevederile legale de ocupare a maximum 50% din capacitatea sălii.

Proiectul trupei Octogon funcţionează prin susţinerea Centrului Cultural Local “Ion Vinea” şi cu sprijinul Teatrului “Tudor Vianu”, iar pentru primul spectacol după această lungă perioadă de restricţii impuse de pandemie organizatorii au decis ca intrarea în sală să fie liberă.

Distribuie mai departe

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *