Primăvară românească, pretutindeni!

Fundația Romanian Business School în parteneriat cu Școala Metropolitană ARC, Scoala de Artă ACTHARSIS, Școala de Gramatică, Uniunea Internațională a Femeilor Române –UNIFERO organizează în perioada 1-3 martie 2021 un festival online al culturii și civilizației românești “Primăvară românească, pretutindeni!”

Evenimentul “Primăvară românească, pretutindeni!” se înscrie în acțiunile de promovare a platformei: Cuvinte Românești.

Platforma a fost creată într-un proiect finanțat de Departamentul pentru Românii de Pretutindeni. Participă școli din România, Republica Moldova, reprezentanți ai comunităților românești din America, Europa, Orientul Mijlociu.

Fiecare comunitate va fi reprezentată de copii cu vârsta între 7-14 ani din România, Republica Moldova și Diaspora , familiile elevilor, invitați din fiecare școală/comunitate, invitați speciali ai organizatorilor.

LUNI

14:00 Festivitate de deschidere. Mesajele organizatorilor. Mesajele coordonatorilor locali. Momente artistice pregătite de copii. Invitați speciali.

15:00 – 19:00 Prezentări pregătite de echipe de copii din diaspora

MARȚI

14 00 -20:00 Concurs de limbă, cultură și civilizație românească cu participarea echipelor de elevi din școli din România și Republica Moldova. Se vor acorda trei premii pentru locurile 1,2,3  și premii speciale din partea organizatorilor, sponsorilor și partenerilor.

MIERCURI

18:00 – 20:00  Festivitatea de închidere. Premierea copiilor. Mesaje din comunități. Momentele sponsorilor. Momente artistice pregătite de copii. Invitați speciali.

Citește și Organizatorii de concerte şi evenimente culturale solicită premierului soluții compensatorii pentru pierderile din 2020

Festivalul se va derula pe platforma zoom. Participarea la eveniment se face pe baza  formularului de înregistrare, care va fi transmis la cerere, până vineri, 26 februarie, pe adresa de email: romanian.business.school@gmail.com.  Link-ul de conectare va fi comunicat pe adresa de email a coordonatorului din fiecare comunitate/școală/asociație înscrisă în festival.

Fundația Romanian Business School s-a înființat în anul 2005 și este organizația fondatoare și finanțatoare a Școlii Gimnaziale Metropolitane ARC , a Grădiniței Prikindel și a After School Prikinde.  În prezent,  fundația oferă servicii de educație pentru copii cu vârsta între 2 și 14 ani, cursuri de formare pentru profesori, evenimente culturale şi educaţionale, ateliere de dezvoltare personală pentru copii şi adulţi.

Distribuie mai departe

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *