Medicul Lidia Dobrei a fost răpusă de COVID-19

De curând s-a stins din viață medicul radiolog Lidia Dobrei, cetățean de onoare al orașului Călan; cetățean de onoare al județului Hunedoara. Anunțul trist a fost făcut de sora acesteia pe rețeaua de socializare Facebook.

Dr. Lidia Dobrei a fost diagnosticată cu COVID-19. La începutul lunii aprilie a vorbit despre starea ei de sănătate pe pagina sa de Facebook și i-a îndemnat pe toți prietenii de pe rețeaua de socializare să respecte normele de protecție.

„Dragi prieteni. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru evoluția buna a stării de sănătate a mea și a soțului meu. Mulțumesc vouă tuturor pentru sutele de mesaje trimise zilnic și toate rugăciunile și gândurile voastre bune. Am fost întrebată cum am am luat boala? Zilnic aveam la radiologie cazuri foarte grave, pe care cu un infirmier le luam in brațe și le așezam pe scaun pentru a putea fi examinate. E riscul meseriei, indiferent de protecțìe. Boala e reală, respectați cât puteți normele de protecție și Bunul Dumnezeu să va păzească. Tratamentul e dur., dar Dumnezeu e bun cu noi. Fiți binecuvântați cu sănătate și o viață fără probleme. Va mulțumim”, a scris dr. Lidia Dobrei pe 2 aprilie.

Citește articolul integral pe Cercul Călanul Cultural

Distribuie mai departe

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *